LG

Promotie
Over het project

De producten van LG zijn te vinden in de meeste grote elektronicawinkels. Het is dan ook niet gek om te bedenken dat voor LG Benelux véél verschillende reclame-uitingen nodig zijn. Een uitdaging waarbij mijn diversiteit als vormgever goed tot zijn recht kwam.

Team

Evelien Jaspers
Grafisch Ontwerp

Via Apptimize

Producten

Diverse
reclame-uitingen

Jaar

2015 – 2017

Verschillende campagnes

Voor verschillende producten

Bij een bedrijf als LG is het, door hun enorme on- en offline publiek, belangrijk om consistent te zijn in alle uitingen. Er wordt daarom gewerkt met een huisstijl handboek. Voor herkenbaarheid is er een custom lettertype.

Binnen het bedrijf bestaan per productsoort afdelingen die voor elke campagne een eigen identiteit en specificaties bedenken. De rode draad hierin is dat de luxueuze uitstraling van het merk vertegenwoordigd moet blijven. Door middel van rijke tinten, strakke productfotografie en consistente vormgeving kregen we dit voor elkaar. Ik heb voor veel producttypes uitingen mogen maken, en ben trots op de OLED TV en Telefonie campagnes.

Print en digitaal

On- en offline realisatie van concepten

De visuals die ik heb gemaakt voor LG werden voor een brede variëteit ingezet: je zag ze niet alleen in winkels, op billboards, LED-schermen, in bushokjes, liften of tijdens bedrijfspresentaties, maar ook als webreclame of op social media.