Evelien Jaspers

Grafisch Vormgever

Met een focus op visueel design, streef ik ernaar om authentieke merkervaringen neer te zetten voor (startende) ondernemers en bedrijven. Met twee creatieve opleidingen en meer dan tien jaar ervaring in print productie, adverteren, web- en appdesign en fotografie achter de rug, pak ik elk project aan met een brede kennis in verschillende creatieve vakgebieden.

Vijf jaar na mijn afstuderen aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten, rolde ik mijn mouwen op en begon ik mijn eigen multi-disciplinaire studio voor grafisch ontwerp. Hier bied ik simpele ontwerp oplossingen voor diverse merken. Vormgeving op maat gemaakt om jouw publiek aan te trekken.

Ieder project start vanuit een andere plek en heeft een ander eindpunt. Het maakt niet uit of je een gevestigd merk bent, een start-up of een individu met een plan. De kans is groot dat je een doel hebt. Misschien ben je al halverwege, misschien ben je klaar om te starten en misschien sta je nog helemaal aan het begin van je plan. Waar je ook bent, ik denk graag met je mee.

“Design is relationships.
Design is a relationship between form and content.”

Paul Rand

Het proces in het kort

01 / definiëren

Laten we beginnen met vaststellen hoe dit project eruit ziet voor jou. Ik stel veel vragen om een beter idee te krijgen van waar je naar op zoek bent. Ik denk mee over de juiste vorm voor jouw wensen en doe onderzoek naar je bedrijf, je markt en doelgroep. Zodra ik zeker weet dat ik alles heb wat nodig is om te beginnen, ga ik pas door naar de volgende fase.

02 / ontwerpen

Dit is het leuke deel! Door digitaal of op papier te gaan schetsen, begint het onderzoek zijn eerste vormen te krijgen. Ik werk deze schetsen uit tot originele concepten die jouw stijl en visie het beste representeren. Afhankelijk van de schaal van het project, maak ik een aantal voorstellen die ik aan je presenteer, of betrek ik je al eerder in het ontwerpproces.

03 / leveren

Yes! Je ontwerp is klaar om gebruikt te worden. De puntjes staan op de i en de laatste feedback is verwerkt. Zodra alles klaar is om de wereld in te gaan, wordt het ontwerp in de gekozen media geleverd. Ook na levering sta ik nog tot je beschikking om vragen te beantwoorden of je te helpen met de presentatie van jouw vers ontworpen producten.

KERN

WAAR

DEN

Vooruitgang:

Vertrouw het creatieve proces

Authenticiteit:

Authentiek is beter dan perfect

Balans:

Soms is minder, meer

Toegankelijkheid:

Geen vraag is te gek

Vaardig:

Wat je ook doet, doe het goed

Inspiratie:

Altijd blijven kijken en leren